höjdpunkter.

Höjdpunkter under år 2023:
 
1. Kom in på utbildningen i arkivvetenskap (den mest sökta på hela högskolan just i år) och fick möjlighet att byta yrkesbana från bibliotekarie till arkivarie.
 
2. Fick extrajobb som arkivassistent redan efter bara någon vecka på arkivutbildningen. Trivs enormt bra på mitt jobb, är så glad och tacksam. Ser väldigt mycket fram emot att jobba ännu mer snart.
 
3. De härliga skogspromenaderna vid havet med min kära mamma och fina vän ifrån bibliotekarieutbildningen.
 
4. Alla skratt som jag fick ihop med mina fina bibliotekariekollegor. Tyvärr kommer vi inte att jobba tillsammans mer framöver, men lyckligtvis finns ju biblioteket kvar så att jag kan hälsa på ibland.
 
5. Min systers bröllop som var så fint och roligt på alla vis.
 
6. Alla spännande seanser och andliga äventyr som jag fick uppleva ihop med min käraste vän Fröken Träd.
 
7. Samtalen med min morbror om högkänslighet och livet i allmänhet. Även hans dikter i kommentarsfälten här på molnrumsbloggen har varit en fröjd att få läsa.
 
8. Kom äntligen vidare i skrivandet på barnboksmanuset som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Hade länge funderat på hur resten av berättelsen skulle utspela sig, men nu i höstas kom idéerna strömmandes inom mig helt plöstligt igen ♡
 
Höjdpunkter som jag önskar mig under år 2024:
 
1. Flytta till molnrum 2.0, helst något större än det som jag bor i just nu så att jag får plats med en ateljéhörna där mitt staffli kan stå uppställt jämt.
 
2. Börja måla stora målningar i vattenlöslig oljefärg. Vet precis vad jag skulle vilja måla för motiv ♡
 
3. Laga mer vegetarisk mat. Känner att min kropp längtar efter renare och naturligare ingredienser.
 
4. Utveckla min egen andlighet. Kanske genom att gå någon kurs, lära mig att lägga tarot eller bara öppna upp för det evinnerliga.
 
5. Gå ännu fler skogs - och havspromenader ihop med fina vänner och familjemedlemmar. Efteråt kanske vi tar en fika hemma hos mig i molnrum 2.0! 
 
6. Uppleva ännu fler andliga äventyr ihop med Fröken Träd och besöka ännu fler konstutställningar/gallerier ihop med min käre morbror.
 
7. Ta reda på min exakta födelsetid så att jag kan förkovra mig lite mer i astrologi.
 
8. Få jobb efter att ha läst den andra och sista terminen arkivvetenskap i vår.
 
♡ ♡ ♡
 
Tack så ♡-ligt för alla höjdpunkter, lärdomar och lyckostunder, år 2023! Nu väntar ett helt nytt år med nya spännande chanser och möjligheter. Känner på mig att det kommer att bli ovanligt bra sådana under år 2024 ☆